Veel gestelde vragen (FAQ)

Website Grimbergen Boeken Antiquariaat
De website www.bollenstreekboeken.nl biedt u het gemak om thuis of op elke andere plek ook uw boeken bij Grimbergen Boeken Antiquariaat te bestellen.

 
Waar bevindt zich het Antiquariaat?
Grimbergen Boeken Antiquariaat en Grimbergen Boeken Boekhandel zitten onder één dak op de Heereweg 237, 2161 BG Lisse. In de ruime winkel is het prettig zoeken naar het voor u ontbrekende boek tussen de antiquarische- en tweedehands boeken. 

Een groot gedeelte van deze voorraad is ingebracht in een database. In zowel Antiqbook.nl en Boekwinkeltjes.nl kunt u onder  Zoeken in onze Database onze database op het internet raadplegen.

U zoekt een boek?
Vindt u het gezochte boek niet op onze website in onze database, dan hebben wij het wellicht in de winkel of in ons depôt op voorraad. Op uw verzoek kunnen wij het desgewenst in overleg proberen het voor u op te sporen.

Hoe regel ik het kopen op rekening?
Uw verzoek tot kopen op rekening dient u voorafgaand aan uw aankoop bij Grimbergen Boeken Antiquariaat aan te geven. Dit kan met onze Contact-mail, telefonisch, schriftelijk of persoonlijk in de winkel van Grimbergen Boeken boeken.nl Antiquariaat, Heereweg 237, 2161 BG Lisse.

Reacties zijn gesloten.