Bevriende links

www.adamas-inloophuis.nl           

Het Adamas inloophuis regio Haarlemmermer, Kennmerland en de Duin- en Bollenstreek in Nieuw Vennep biedt mensen met kanker en hun naasten ondersteuning in de vorm van psycho-oncologische begeleiding, lotgenotencontact, creatieve therapieën en informatievoorziening. Alles onder één dak, in een ‘healing environment’.

www.lisseinbeeld.nl          Jan van Rooyen presenteert Lisse in Beeld

Jan van Rooyen, Lisser amateurfotograaf, heeft een groot fotoarchief van Lisse, waaraan vele Lissers genoegen aan beleven. Hij legt beelden vast van openingen, schoolactiviteiten, belangrijke sportevenementen, waaraan Lisser sporters aan hebben meegedaan. Maar ook bij culturele activiteiten en nieuwbouw van Lissese bedrijven en scholen is Jan actief aanwezig met zijn fototoestel.
Foto’s van heden en het verleden zijn te vinden in de albums op zijn website Lisse in Beeld.  
 

www.artstonelimited.nl                  
 

Hans Duivenvoorden (Hillegom) maakt grafische tekeningen, pentekeningen, drogenaald etsen en schilderijen op doek. Hij doet vrij werk en maakt werk in opdracht.
Onderwerpen zijn: cartoons, buitenplaatsen en opdrachten voor motoren, scooters, woningen, portretten etc.. En alles op een vrij eigenzinnige wijze.
Op 24 november 2012 presenteerde Hans bij Grimbergen Boeken zijn eerste strip-docu: Op Een Mooie Pinksterdag – Dageraad In Lisse.

Comments are closed.